tondeuse vergelijken

waar moet je op letten bij het tondeuse vergelijken

 

 

 

Je overweegt om een tondeuse aan te schaffen. Je wilt de voor jou beste tondeuse aanschaffen. Danmoet je tondeuses vergelijken wat een tijdrovernde klus kan zijn. Hoe vindt je het beste apparaat. Ongetwijfeld kun je goede tips gebruiken. Je komt hier in dit artikel te weten waar je bij het aanschaffen van een tondeuse op moet letten en hier kun je populaire modellen vergelijken in een tabel.

 

De gewenste haarlengte

 

Natuurlijk moet de tondeuse die je koopt geschikt zijn voor de door jou gewenste haarlengte. Kijk bij het tondeuse vergelijken zowel naar de minimale en de maximale haarlengte in millimeters. Dan weet je in ieder geval zeker of je met de door jou aangeschafte tondeuse de door jou gewenste haarlengte kunt realiseren. Wellicht wil je de haarlengte later veranderen. Kies dan voor een apparaat met een instelbare haarlengte.

 

De bijgeleverde opzetkammen

 

Let bij het tondeuse vergelijken ook op de bijgeleverde opzetkammen. Deze opzetkammen zijn zowel geschikt voor bepaalde lengtes als voor bepaalde trimklussen. Zo kun een opzetkam ook gebruiken voor bijvoorbeeld je baard, bakkebaarden of snor. Wil je niet alleen je haar trimmen? Schaf dan apparaat aan met diverse opzetkammen.

De trimmerfunctie

Niet alle tondeuses beschikken over een trimmerfunctie. Let hier bij het tondeuse vergelijken dus op. Heeft het apparaat een trimmerfunctie? Dan kunnen kleine haartjes in bijvoorbeeld je nek preciezer worden getrimd.

Een draadloos apparaat

Vindt je bewegingsvrijheid belangrijk? Dan let je er bij het tondeuse vergelijken natuurlijk op of het apparaat draadloos is. Draadloze apparaten werken op een batterij of een accu. Door te kiezen voor een batterij met accu bespaar je op de batterijkosten Kies je dus voor een apparaat met een accu? Je kunt dan overwegen om te kiezen voor een apparaat met een dekking station. Daar kun je het apparaat direct na het scheren inzetten. Je weet dan zeker dat het apparaat direct weer wordt opgeladen.

De accuduur

Koop je een tondeuse met een accu? Let dan bij het tondeuse vergelijken ook op de duur van de accu of de bedrijfstijd. Wil je een apparaat niet direct weer opladen? Kies dan voor een apparaat met een lange accuduur of bedrijfstijd.

De meegeleverde accessoires

 

Bij het tondeuse vergelijken let je natuurlijk ook op de meegeleverde accessoires. Wellicht wil je wat meer variatie in je kapsel. Dan zijn accessoires als een kammetje en een kappersschaartje geen overbodige luxe. Sommige apparaten worden geleverd in een handig opbergkoffertje.